Termeni si conditii

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul  privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului ALLA CORPORATION (allacorporation.ro) 

Site-ul ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) este operat de societatea SC ALLA  CORPORATION SRL, cu sediul in STR. PROF. IOAN RUSU NR. 4B, CORP 4, AP. 15, COD  POȘTAL 407280, COM. FLOREȘTI, JUD. CLUJ, inscrisa in Registrul Comertului cu  numarul J12/3406/2023. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea  produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor  enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.  Administratorul site-ului ALLA CORPORATION (allacorporation.ro) isi rezerva dreptul de a  modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il  utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii  si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

  

DOCUMENTE CONTRACTUALE 

1.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare  (telefonic,SMS sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. 1.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu  reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic, sms. 1.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor  si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia  Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata. 

1.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre  Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de  expediere a Comenzii. 

1.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza  Contractului. 

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

2.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator. Pentru motive justificate ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) isi rezerva dreptul de a  restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la  unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a  activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel  ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro). In oricare dintre aceste cazuri,  Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii ALLA  CORPORATION ( allacorporation.ro) , pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus  la aplicarea masurilor sus-mentionate. 

2.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin  adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona  informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 

2.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet,  ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) isi rezerva dreptul de a cere 

Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in  vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului. 

2.4. ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) poate publica pe Site informatii despre Bunuri  si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita  stocului disponibil. 

2.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei  (RON) si includ T.V.A.  

2.7. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost  suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie  valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a  acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. 

2.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site  (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din  partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. 

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

3.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea  Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi  intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale. 

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA 4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a ALLA CORPORATION (  allacorporation.ro), acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct  sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). 

4.2. Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea,  transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea,  includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat ALLA  CORPORATION ( allacorporation.ro) , includerea oricarui Continut in afara Site-ului,  indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ALLA CORPORATION (  allacorporation.ro) asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia  unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul  scris expres al ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro). 

4.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice  mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord  de utilizare specific si valid incheiat intre de ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) si  acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea ALLA CORPORATION (  allacorporation.ro) cu referire la acel Continut. 

4.4. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in  scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu  prevederile Documentului. 

4.5. In cazul in care ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) confera  Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de  utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine  acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi  definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a 

perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu  reprezinta un angajament contractual din partea de ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest  continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma  acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. 

4.6. Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de  comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau  vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ALLA CORPORATION (  allacorporation.ro) si/sau al angajatului/prepusului ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. 

4.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin  prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. 

 1. COMANDA

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau  Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una  dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un  Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.  Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa  sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului. 

5.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare  procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. 5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin  orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea  Cumparatorului. 

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari  prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta  sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: – neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii  online; 

– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de ALLA CORPORATION (  allacorporation.ro), in cazul platii online; 

– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte; 5.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa  renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a  suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a  unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la: 

 • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat 
 • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

5.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa  online formularul de retur ce se regaseste online aici -> https://allacorporation.ro /politica-retur 5.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului  legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul 

respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14  (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de  retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: 

– pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata; – pentru Comenzile achitate cu Ramburs/Card bancar-> prin virament bancar; 

5.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana  la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa  recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta). 

5.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de  catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna  in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte)  zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul  si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului. 

 1. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE 6.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

– bunurile fara sigil, sau bunurile care au fost incepute spre consumare; 

 1. CONFIDENTIALITATE

7.1. ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) va pastra confidentialitatea informatiilor de  orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in  conditiile mentionate in prezentul Document. 

7.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre  terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara  consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. 

7.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului  acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica,  transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul  sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici  pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) nu  va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia  in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens. 

 1. COMUNICARI COMERCIALE

8.1. Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la  acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si  tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii. 

8.2. Prin adaugarea de Bunuri sau Servicii in sectiunea din Cont: 

Cosul meu”, Vanzatorul poate transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale  cu privire: 

 • – la modificarea pretului Bunurilor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”, – la recomandari de Bunuri sau Serviciilor similare cu cele adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
 • – la existenta Bunurilor sau Serviciilor in sectiunea “Cosul meu”, si
 • – disponibilitate stoc Bunuri sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”. 8.3. In urma achizitionarii unui Bun sau Serviciu, Vanzatorul poate transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:
 • – sugestii de Bunuri sau Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Bunul sau Serviciul achizitionat.

8.4. Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale  mentionate la punctul 7.3. de mai sus prin contactarea ALLA CORPORATION (  allacorporation.ro) in acest sens. 

8.5. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare,  vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile  obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri  publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele  de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate.  Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice  moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea ALLA  CORPORATION ( allacorporation.ro). 

 1. FACTURARE – PLATA

9.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.allacorporation.ro includ  T.V.A. conform legislatiei in vigoare. 

9.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia  Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia  in vigoare. 

9.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau  Servicii vandute de ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro),precum şi pentru orice alte plati  aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail  mentionata de Cumparator in Contul sau. 

9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile  de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si  documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont. 

9.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in  Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@allacorporation.ro. 9.8 Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile ALLA  CORPORATION ( allacorporation.ro) si nici nu vor fi stocate de catre de ALLA CORPORATION  ( allacorporation.ro) sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de  autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de  identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior  introducerii datelor. 

9.10. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii,  Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului  sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate. 9.11. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu  ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile.  Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu 

caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari,  litere mici, cifre si caractere speciale). 

 1. LIVRAREA BUNURILOR

10.1. Conditiile de livrare a Bunurilor si Serviciilor vandute de catre ALLA CORPORATION (  allacorporation.ro) le ragasesti in sectiunea Metode de livrare 

10.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea  documentelor insotitoare. 

 1. GARANTII

Garantia reprezinta certitudinea calitatii oferite de brand-ul nostru si se aplica oricarui produs  ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) achizitionat. 

Durata de garantie este limita de timp care curge de la data cumpararii produsului, pana la care  producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe  cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorilor. Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula: – produse deteriorate ca urmare a transportului, manipularii, depozitarii in conditii improprii 

– produse deteriorate ca urmare a expunerii produsului la factori severi de mediu (soare, ploaie,  zapada, socuri termice etc) – deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice ( lovire, zgariere,  etc) 

– defecte cauzate de utilizarea neadecvata, în mod abuziv, incorecta, a produsului si sau in conditii  improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost proiectat – Certificatul de garantie asigura toate drepturile conferite consumatorilor de legislatia în vigoare  (Legea nr. 449/2003, OG nr. 21/1992 etc).  

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

12.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea  Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a  documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul  livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). 

 1. RASPUNDERE

13.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare  terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale  conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare  si in special pentru pierderea acestora. 

13.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru  mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii  Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin  intermediul Contului sau. 

13.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul /  Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului  in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii  Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii. 

13.4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile  Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau 

orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/  Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe  Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic  continutul acestui Document. 

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

14.1. Te rog sa parcurgi Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter  personal, care face parte din prezentul Document. 

 1. FORTA MAJORA

15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale,  daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata  unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului  partilor si care nu poate fi evitat. 

15.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu  inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a  contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese. 

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

16.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si  Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi  posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul  Cluj-Napoca. 

 1. Disponibilitatea serviciului

Administratorul ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) isi rezerva dreptul de a modifica  structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului ALLA CORPORATION (  allacorporation.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a  intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului  prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

 1. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR
 2. Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate SC ALLA  CORPORATION SRL cu sediul in STR. PROF. IOAN RUSU NR. 4B, CORP 4, AP. 15, COD  POȘTAL 407280, COM. FLOREȘTI, JUD. CLUJ, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul  J12/3406/2023. 

 1. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe  computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza  internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex:  Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau  spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului). 

 1. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o 

experienta placuta de navigare si sustin eforturile ALLA CORPORATION ( allacorporation.ro) pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate  online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea  unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile  noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea  personala a utilizatorului. 

 1. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: 

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 1. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele  mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin  utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru  utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate  la ele. 

 1. Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe  terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a  Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand  Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile  de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web).  Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. 

 1. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod  asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte  retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi  considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre  preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte  siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt  constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul  procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware. 

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de  acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat  un anumit site.