Descriere
Cremă tartinabilă de ciocolată Modica IGP, perfectă în orice moment al zilei
Ciocolata Modica IGP (Indicazione Geografica Protetta) este un tip de ciocolată tradițională din Modica, un oraș situat în Sicilia, Italia. Aceasta este un produs artizanal unic, care se distinge prin metoda sa de producție tradițională, ce datează din perioada în care Sicilia a fost sub dominația spaniolă, în secolele XVI-XVII.
Metoda de procesare
Ciocolata Modica este fabricată printr-un proces care nu implică conștient topirea completă a zahărului. Pasta de cacao este încălzită ușor, dar fără a depăși 40-45°C, astfel încât zahărul nu se dizolvă complet, rezultând o textură granulată caracteristică.
O notă de dulce în orice moment
O crema tartinabila super delicioasa preparata cu ciocolata Modicano IGP, o excelenta unica siciliana. O lingurita duce la alta, cand te hotarasti sa o mananci singur. Însă crema de ciocolată Modica se pretează foarte bine pentru umpluturi de deserturi de tot felul, precum tartele.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.