Despre

ALLA

Bun venit în lumea noastră culinară, unde pasiunea pentru autenticitatea gusturilor italiene se întâlnește cu produsele de cea mai înaltă calitate.

Suntem doi tineri antreprenori, conduși de o viziune comună și de valori înalte, care au făcut din această pasiune un business.

Lorem

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem

ipsum

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem

ipsum

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem

ipsum

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem

Cand a

inceput

Totul a început cu o idee simplă - o crema tartinabilă de fistic. Acest deliciu rafinat, inspirat din tradiția gusturilor italiene autentice, a fost punctul de pornire al acestui proiect. Ne-am dedicat să aducem în casele voastre gusturi din inima Italiei, cu fiecare produs ales cu grijă și cu respect pentru tradiție.

Pentru noi, fiecare gust și fiecare arome au o poveste specială. Suntem motivați de dorința de a aduce în casele voastre produse proaspete, autentice și de încredere. Credem în transparență, autenticitate și în respectarea tradițiilor gastronomice, astfel încât fiecare alegere să fie o experiență cu adevărat memorabilă.Fiecare ambalaj găzduiește nu doar un produs, ci o poveste lungă de tradiție culinară.

Despre

Produsele noastre

Fie că ești în căutarea celor mai rafinate delicii sau a ingredientelor autentice care să-ți ofere preparatele preferate o notă de savoare aparte, suntem aici să îndeplinim fiecare dorință culinară a ta.

Îți propunem să explorezi gama noastră variată de produse, fiecare selectată cu grijă pentru a te bucura de gusturi și experiențe gastronomice autentice. Alătură-te în călătoria noastră prin aromele Italiei și lasă-ne să transformăm fiecare masă într-un festin culinar.

q

Ce spun clienții noștri

Se simte aroma fisticul foarte bine, are o textura cremoasă, este fix ce trebuie.
Nicoleta
Este prima crema de fistic pe care o cumpăr, dar mi-a plăcut atat de mult incat nu intenționez sa încerc alt ceva. Plus ca are o cantitate mult mai ridicată de fistic fata de alte produse similare. Cremozitate si gust nota 10. Excelenta pentru prăjituri sau torturi
Bianca
Am testat acest produs și pot să vă spun că în comparație cu alte creme de fistic acesta mi-a plăcut cel mai mult. Calități: aromă puternică de fistic și textură cremoasă. Recomand să îl testați alături de un croissant cu unt și o cafea bună. Se potrivește inclusiv în creme pentru torturi și prăjituri.
George-Mihai